Sánchez allarga la mà al Govern

"Tindrem la mà estesa en nom del diàleg pel retrobament a la societat catalana", ha dit el president

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el líder de l'executiu central, Pedro Sánchez (La Moncloa)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el líder de l'executiu central, Pedro Sánchez (La Moncloa).

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest divendres des de Praga i ha valorat la decisió de les bases de Junts d’abandonar el Govern català amb més del 55% dels vots de la consulta i que obre una crisi a l’executiu liderat per Pere Aragonès.

Sánchez ha afirmat que, malgrat que havia conegut la notícia fa pocs minuts, la seva posició era la “d’advocar per l’estabilitat” al Govern de la Generalitat. “Tindrem la mà estesa en nom del diàleg pel retrobament a la societat catalana”, ha expressat.

En ser preguntat si Salvador Illa donarà estabilitat a l’Executiu català ha evitat respondre al·legant que aquesta pregunta cal fer-la al primer secretari del PSC. “Jo no soc la persona”, ha assenyalat. Tot i això, ha dit que el que ha demostrat el líder del PSC és que “sempre ha tendit a la mà en nom de l’interès general de Catalunya”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides