Junts vol recol·locar a la Diputació de Barcelona l’excap de gabinet de Borràs

Salvador Esteve, proposat per assessorar el partit en l’ens supramunicipal que governa amb el PSC

Salvador Esteve i Laura Borràs

Foto: Salvador Esteve (Twitter)

Junts ha proposat que Salvador Esteve Balaguer, un dels quatre assessors de Laura Borràs com a presidenta del Parlament de Catalunya que Alba Vergès ha fet fora, s’incorpori com a assessor del partit a la Diputació de Barcelona, l’ens supramunicipal que governa juntament amb el PSC.

Esteve, cap de gabinet de Borràs, ha estat proposat com a assessor del grup de Junts en aquesta institució, segons avança El Periódico. En canvi, Nació Digital apunta que assessorarà una de les àrees de govern de l’ens que controla Junts. El nomenament d’Esteve, en qualsevol cas, depèn de la validació per part de la Junta de Govern.

Si finalment es confirma, el cap de gabinet de Borràs s’incorporarà al govern que comparteixen el PSC i Junts arran d’un pacte rubricat el 2019 que ha rebutjat la mateixa presidenta del Parlament, actualment suspesa per la Mesa de la cambra pel fet d’haver estat enviada a judici per un cas de presumpte fraccionament de contractes.

Salvador Esteve Balaguer és el fill de Salvador Esteve Figueres (CiU), fins ara l’únic president no socialista de la Diputació de Barcelona, que va exercir el càrrec entre els anys 2011 i 2015.

(Visited 186 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari