Quins membres de Junts van riure mentre el públic escridassava Forcadell?

Laura Borràs i Joan Canadell

La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el diputat del partit al Parlament Joan Canadell van mantenir una actitud burlesca durant la intervenció de l’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, en l’acte organitzat pel Consell de la República amb motiu del cinquè aniversari del referèndum de l’1 d’octubre del 2017.

En un vídeo publicat pel periodista d’El País Alfonso Congostrina, es pot observar com Borràs, Canadell i la resta de militants de la formació postconvergent que els envoltava no van aguantar-se les rialles mentre el públic xiulava i escridassava Forcadell. Alguns, sense ni tan sols dissimular-ho, van esclatar a riure en el moment que es van sentir els primers crits, com l’home que estava just al costat de Borràs, qui va acabar tapant-se la cara amb les mans per ocultar les riallades.

La presidenta del Parlament suspesa també reia, tot i que d’una forma no tan exagerada, i va mantenir el somriure mentre creuava mirades còmplices amb les persones del seu entorn com Canadell, expresident de la Cambra del Comerç de Barcelona, qui tampoc podia aguantar el riure i no va dubtar a girar-se cap a Borràs, buscant la seva complicitat. L’actitud dels membres de Junts ha rebut les crítiques de diversos votants i militants d’ERC, que ho han titllat de vergonyós i s’han preguntat si és així com els postconvergents pretenen aconseguir la unitat de l’independentisme que professen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.