Trias no vol ser alcaldable de Junts en un context de “baralles”

L’exalcalde es mostra “estupefacte” amb la crisi de govern i rebutja fer el pas si hi ha friccions internes o amb ERC

Xavier Trias

L’exalcalde de Barcelona Xavier Trias rumia la possibilitat de presentar-se com a aspirant de Junts a l’alcaldia de la capital catalana, i ha assegurat que “no prenc cap decisió” en aquest context de crisi de govern entre Junts i ERC.

Trias, que va ser conseller de Jordi Pujol, s’ha mostrat “estupefacte” per la confrontació oberta entre els dos socis del govern català i ha recordat que, quan va anunciar que es plantejava tornar a ser alcaldable, va posar com a condició “que no ens barallem”.

L’exalcalde ha mostrat el seu rebuig a fer el pas i anunciar la seva candidatura en les actuals circumstàncies, i tant si la baralla és interna a Junts com si és de Junts i ERC. “Jo no vull barallar-se amb Esquerra Republicana”, ha reiterat abans d’indicar que “és un error trencar aquest 52%”, en referència al percentatge de vot que esgrimeix l’independentisme.

Sobre la continuïtat del govern català, Trias ha considerat que seria “absolutament sorprenent, i erroni, i equivocat” trencar-lo, i ha expressat que “confio molt” en els màxims dirigents de Junts, Laura Borràs i Jordi Turull.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.