Trias no vol ser alcaldable de Junts en un context de “baralles”

L’exalcalde es mostra “estupefacte” amb la crisi de govern i rebutja fer el pas si hi ha friccions internes o amb ERC

Xavier Trias

L’exalcalde de Barcelona Xavier Trias rumia la possibilitat de presentar-se com a aspirant de Junts a l’alcaldia de la capital catalana, i ha assegurat que “no prenc cap decisió” en aquest context de crisi de govern entre Junts i ERC.

Trias, que va ser conseller de Jordi Pujol, s’ha mostrat “estupefacte” per la confrontació oberta entre els dos socis del govern català i ha recordat que, quan va anunciar que es plantejava tornar a ser alcaldable, va posar com a condició “que no ens barallem”.

L’exalcalde ha mostrat el seu rebuig a fer el pas i anunciar la seva candidatura en les actuals circumstàncies, i tant si la baralla és interna a Junts com si és de Junts i ERC. “Jo no vull barallar-se amb Esquerra Republicana”, ha reiterat abans d’indicar que “és un error trencar aquest 52%”, en referència al percentatge de vot que esgrimeix l’independentisme.

Sobre la continuïtat del govern català, Trias ha considerat que seria “absolutament sorprenent, i erroni, i equivocat” trencar-lo, i ha expressat que “confio molt” en els màxims dirigents de Junts, Laura Borràs i Jordi Turull.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari