Qui ‘convida’ a alliberar Girona cobrant una entrada?

Lluís Llach

Foto: 'Llach, l'últim gran concert'

L’ANC promociona l’estrena de Llach, l’últim concert, al cinema Truffaut de Girona, amb la presentació a càrrec del mateix Lluís Llach, una convocatòria emmarcada en els actes d’“Alliberem Girona”, de commemoració del cinquè aniversari de l’1-O.

Als interessats a assistir-hi aquest divendres, 30 de setembre, la plataforma independentista els avisa a Twitter, això sí, que hauran de pagar una entrada, l’import del qual no especifica.

Al web dels cinemes Truffaut, en canvi, sí que es pot consultar: 7 euros. Aquest mateix web mostra que, de moment, la convocatòria no ha fet desbordar l’entusiasme, ja que el plànol amb què es permet escollir seient mostrava, a 48 hores de l’estrena, que 72 places estaven ocupades i 57 encara estaven disponibles.

La sinopsi amb què es presenta aquesta obra, de 130 minuts de durada, explica que “Després de catorze anys retirat dels escenaris, el desembre de l’any passat, Llach va tornar a pujar-ne en un, per incentivar la participació en la macroenquesta que el Debat Constituent va llençar a la ciutadania per decidir i assentar les bases constitucionals del futur polític de Catalunya”.

“Alliberem Girona” inclou una roda de premsa prèvia a l’estrena del film, un concert, una botifarrada i un cinefòrum com a “homenatge a totes les persones que van defensar les escoles” el mateix 30 de setembre, i un grapat d’actes més l’1 d’octubre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.