França canvia d’opinió i ja no descarta el projecte del Midcat

Negociarà amb Espanya la seva viabilitat a llarg termini

Emmanuel Macron

França canvia de posicionament i dona llum verda a discutir amb Espanya sobre l’execució del gasoducte del MidCat, rebutjat per Emmanuel Macron fa tot just unes setmanes. Des de París, asseguren que en cap moment no s’ha trencat el diàleg i s’obren a estudiar-ne la viabilitat a llarg termini.

“La discussió i el diàleg no estan trencats, al contrari”, confirmen ara fonts de l’Elisi a Efe, després que el Govern de Macron assegurés a principis d’aquest mes que no calien noves interconnexions gasístiques entre Espanya i França.

Aquestes fonts asseguren que aquesta interconnexió que connectaria Alemanya, França, Espanya i Portugal via Catalunya és “pertinent”, però no a curt termini. D’aquesta manera, l’Elisi obre la porta a aquest gasoducte en el futur.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.