Colau, als mitjans: “Ja n’hi ha prou de difamar Barcelona!”

El tinent d’alcaldia Batlle denuncia que “es vol afectar la reputació” de la ciutat

Ada Colau, durant el pregó de la Mercè

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha expressat a Instagram la seva indignació pel fet que es vinculi la capital catalana amb fets violents, després de la mort i els actes vandàlics succeïts durant les festes de la Mercè, i ha reivindicat que la majoria dels ciutadans “ha gaudit de les festes en convivència”.

Colau, que ha agraït la feina de la Guàrdia Urbana, s’ha queixat que “una mort i actes vandàlics d’una nit a Barcelona generin hores i hores repetint i instal·lant la idea de violència a Barcelona obviant que la mateixa setmana s’han produït sis assassinats més a Catalunya”. ”

“Volem que els Mossos investiguin a fons i es faci tot el necessari perquè no es repeteixi, però ja n’hi ha prou de difamar Barcelona!“, ha conclòs el seu missatge.

En la mateixa línia, el tinent d’alcaldia responsable de seguretat, Albert Batlle, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha atribuït una voluntat d’”afectar la reputació de Barcelona” a alguns partits i mitjans de comunicació, “com si dos la Xicago dels anys 20 o Beirut”.

Batlle, que ha oposat els “fets objectius” a les “percepcions”, ha destacat que l’apunyalament mortal durant les festes de la Mercè va tenir lloc “al metro, deslligat de l’activitat festiva a l’avinguda de la Reina Maria Cristina”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.