Aragonès anunciarà un paquet de mesures contra la inflació al debat de política general

Sobretot seran ajudes directes per donar suport als ciutadans, que han perdut capacitat adquisitiva per la crisi econòmica

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

Durant el debat de política general, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, anunciarà un nou pla de xoc per fer front a la crisi econòmica contra l’alta inflació i el descens de la capacitat adquisitiva dels ciutadans, segons ha informat El Periódico de Catalunya.

Presentarà un paquet d’ajudes, sobretot directes, per reduir els efectes de la inflació. Se centrarà fonamentalment a ajudar a les famílies, les llars vulnerables, els joves i les pimes. També hi haurà mesures per afavorir la transició energètica.

Pressupostos amb els ‘comuns’

La Conselleria d’Economia, a càrrec de Jaume Giró (Junts), ha treballat amb la Conselleria de Presidència, de Laura Vilagrà, i el gabinet del president (ERC) per afinar tots els detalls.

S’aprovaran mesures d’efecte immediat i altres a llarg termini que dependran de l’aprovació dels pressupostos. D’aquesta manera, l’executiu d’Aragonès vol seduir a En Comú Podem perquè doni el vistiplau als comptes del Govern català.

(Visited 70 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari