La Generalitat prohibirà fumar a les terrasses i a les marquesines d’autobús

Salut oferirà de manera gratuïta el tractament per deixar de fumar a persones amb rendes baixes

  La terrassa d'un bar

  El conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha avançat en una entrevista a Els Matins de TV3 que el departament que encapçala està treballant en una nova llei per ampliar els espais lliures de fum. Segons ha explicat, la futura normativa prohibirà fumar en espais públics com entrades d’escoles, marquesines d’autobusos i terrasses de bars i restaurants.

  Argimon no ha donat més detalls sobre la llei que prepara Salut, només ha assenyalat que la norma s’està acabant de redactar i que el Govern català podria presentar-la “en les properes setmanes” perquè segueixi el tràmit parlamentari.

  D’altra banda, el conseller ha anunciat que, a partir de gener, Salut proporcionarà de manera gratuïta el tractament substitutiu de la nicotina per ajudar a deixar de fumar les persones amb rendes inferiors als 18.000 euros anuals. Segons els càlculs del departament d’Argimon, unes 600.000 persones podran beneficiar-se d’aquesta iniciativa.

  (Visited 68 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari