Abertis reclama 460 milions a la Generalitat per la fi dels peatges

L'empresa presenta un recurs contenciós administratiu

Peatge de la C 32

Abertis ha presentat un recurs contenciós administratiu contra la Generalitat en què li reclama 460 milions d’euros després de l’eliminació dels peatges de la C-31/C-32 al Maresme (Montgat-Palafolls) i la C-33 entre Barcelona i Montmeló el passat 31 d’agost del 2021.

Per la supressió dels peatges, Abertis -actualment propietat de la italiana Atlantia i l’espanyola ACS- reclama aquesta quantitat, però el Govern només reconeix el pagament de 94 milions, una quantitat que afirma haver pagat el passat 18 de gener.

Des del Departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori han explicat que tenen constància del recurs contenciós administratiu que ha presentat la multinacional davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

També han confirmat que al final de la concessió del servei a Invicat, filial d’Acesa, aquesta va presentar una liquidació que, a parer seu, assolia els 460 milions d’euros.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari