Vilalta replica a Junts que la seva crisi “esquitxa el govern”

La portaveu d'ERC nega que l'ultimàtum del seu soci els interpel·li

Marta Vilalta

La diputada i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha considerat que “no hi ha crisi de govern, sinó una crisi a Junts que esquitxa el govern“, i ha demanat al soci del seu partit “que s’aclareixin” internament, argumentant que “la gent no pot esperar que Junts es decideixi si segueix o no a l’executiu”.

Vilalta ha fet aquestes declaracions aquest dilluns, cridant Junts a definir el seu paper al govern de Pere Aragonès, pocs dies abans que se celebri el debat de política general i després que diverses figures de Junts apuntessin la possibilitat de trencar el govern de coalició que comparteixen a la Generalitat.

La portaveu d’ERC, precisament sobre l’ultimàtum de Junts en aquest sentit, ha manifestat que “no ens sentim interpel·lats”, i ha insistit que Junts no traslladi “els seus debats interns al debat de política general” i que “deixi d’interferir en la feina que ha de fer” el govern.

Vilalta ha situat com a prioritat de l’executiu d’Aragonès l’aplicació de mesures contra la inflació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.