L’Audiència Nacional inadmet la querella de Rosell contra Villarejo i comandaments policials

El jutge Manuel García Castellón rebutja que l'expresident culer es personi com a acusació particular

  Sandro Rosell
  Sandro Rosell

  L’Audiència Nacional ha rebutjat admetre a tràmit la querella presentada per l’expresident del Barça Sandro Rosell contra l’excomissari José Manuel Villarejo i diversos comandaments policials en el marc de la trama parapolicial de l’anomenada Operació Catalunya. Així, el jutge Manuel García Castellón ha desestimat la petició de Rosell de personar-se com a acusació particular en la causa Tàndem i en la resta de peces separades que investiguen les contractacions a Villarejo a través de la seva empresa Cenyt.

  En la interlocutòria, recollida per Europa Press, el magistrat assenyala que les actuacions que s’exposen a la querella presentada per l’expresident culer contra Villarejo i altres comandaments policials no compleixen els pressupostos legalment previstos per a reconèixer-li la condició de perjudicat directe, ja que no s’aprecia “cap indici” de la intervenció de l’excomissari.

  “Sense posar en dubte la gravetat de les afirmacions contingudes en la querella, ni la possibilitat que tals fets presentessin, indiciàriament, aparença de delicte, això és diferent que tals fets hagin de ser investigats en el marc de les presents”, manifesta García Castellón.

  En la querella, Rosell acusa Villarejo, l’excomissari Marcelino Martín-Blas, l’exinspector Antonio Giménez, l’inspector Alberto Estévez i l’exagregat de l’FBI en l’ambaixada dels EUA a Madrid Marc L. Varri dels delictes d’organització criminal, denúncia falsa, detenció il·legal i falsedat en document oficial.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.