L’Audiència Nacional inadmet la querella de Rosell contra Villarejo i comandaments policials

El jutge Manuel García Castellón rebutja que l'expresident culer es personi com a acusació particular

    Sandro Rosell
    Sandro Rosell

    L’Audiència Nacional ha rebutjat admetre a tràmit la querella presentada per l’expresident del Barça Sandro Rosell contra l’excomissari José Manuel Villarejo i diversos comandaments policials en el marc de la trama parapolicial de l’anomenada Operació Catalunya. Així, el jutge Manuel García Castellón ha desestimat la petició de Rosell de personar-se com a acusació particular en la causa Tàndem i en la resta de peces separades que investiguen les contractacions a Villarejo a través de la seva empresa Cenyt.

    En la interlocutòria, recollida per Europa Press, el magistrat assenyala que les actuacions que s’exposen a la querella presentada per l’expresident culer contra Villarejo i altres comandaments policials no compleixen els pressupostos legalment previstos per a reconèixer-li la condició de perjudicat directe, ja que no s’aprecia “cap indici” de la intervenció de l’excomissari.

    “Sense posar en dubte la gravetat de les afirmacions contingudes en la querella, ni la possibilitat que tals fets presentessin, indiciàriament, aparença de delicte, això és diferent que tals fets hagin de ser investigats en el marc de les presents”, manifesta García Castellón.

    En la querella, Rosell acusa Villarejo, l’excomissari Marcelino Martín-Blas, l’exinspector Antonio Giménez, l’inspector Alberto Estévez i l’exagregat de l’FBI en l’ambaixada dels EUA a Madrid Marc L. Varri dels delictes d’organització criminal, denúncia falsa, detenció il·legal i falsedat en document oficial.

    (Visited 68 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari