Open Arms rescata 294 migrants al Mediterrani central

A la barcassa hi havia 60 nens que portaven 4 dies a la mar i la majoria “presentaven evidents símptomes de deshidratació”

Les 294 persones rescatades per Open Arms (Pilotis Volontaires)
Les 294 persones rescatades per Open Arms (Pilotis Volontaires).

L’ONG Open Arms ha rescatat a 294 persones avui, diumenge 18 de setembre, a la matinada. Es trobaven a una barcassa de fusta al Mediterrani central. En l’actualitat, el vaixell de l’organització té a bord a 372 migrants.

A la barcassa hi havia 60 nens. Portaven 4 dies a la mar i la majoria d’ells “presentaven evidents símptomes de deshidratació”, segons ha informat el fundador de l’ONG, Óscar Camps. Aquest 2022 han arribat 66.323 migrants a les costes d’Itàlia.

Hores abans l’Open Arms havia salvat a 59 persones, entre ells 6 nens, que havien abandonat la seva barca i s’havien refugiat a una torre petrolífera. Open Arms va informar que amb ells també hi havia un cadàver i va demanar l’evacuació urgent d’alguns d’ells pels seus problemes mèdics.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari