L’exregidora d’Urbanisme de Blanes denuncia l’alcalde per assetjament laboral, injúries i prevaricació

Rosa Aladern ha afirmat que el cap de govern, Àngel Canosa, ha dut a terme actuacions “fora dels tràmits legalment previstos”

Jordi Urgell, líder de Blanes En Comú Podem, i Rosa Aladern, exregidora d'Urbanisme
Jordi Urgell, líder de Blanes En Comú Podem, i Rosa Aladern, exregidora d'Urbanisme.

L’exregidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes, Rosa Aladern (En Comú Podem), ha denunciat davant la fiscalia a l’alcalde, Àngel Canosa (ERC), per assetjament laboral, injúries, calúmnies i prevaricació urbanística. L’1 d’agost Canosa va destituir Aladern acusant-la de suposades irregularitats de gestió sense aportar cap prova ni especificar detalls.

Aladern ha acusat a l’alcalde del municipi per haver-la apartat del càrrec de manera improcedent. Ha explicat que Canosa l’ha cessat abans d’encarregar que s’investigués la seva gestió al capdavant de l’àrea.

Investigació favorable a Aladern

La representant de Blanes En Comú Podem ha assegurat que el resultat dels tres informes de la investigació encarregats pel consistori “l’exonera de tota culpa”. “Tot i saber” aquesta informació, ha denunciat, el líder d’ERC al municipi de La Selva “ha mantingut públicament que havia comès irregularitats”, aprofitant que els informes elaborats després de la destitució estan sota secret de plenari.

L’exregidora d’Urbanisme ha criticat que ha tingut “dificultats” per dur a terme les funcions del seu càrrec durant la legislatura per “limitacions de competències assignades” i suposades actuacions que hauria dut a terme l’alcalde “fora dels tràmits legalment previstos”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.