ERC i els comuns trenquen a Blanes

La retirada de les competències a una regidora dels comuns per part de l'alcalde republicà ha acabat amb el pacte

L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa,el portaveu dels comuns, Jordi Urgell, i l'exregidora Rosa Aladern

Foto: Ajuntament de Blanes

El pacte de govern a Blanes (la Selva) entre ERC i En Comú Podem s’ha trencat després que l’alcalde republicà, Àngel Canosa, hagi retirat les competències de govern a la regidora d’Urbanisme, Rosa Aladern (comuns). Canosa ha justificat la decisió al·legant “manca de confiança” i ha assegurat que la regidora hauria realitzat actuacions que podrien “constituir presumptes irregularitats en la seva gestió”.

La resolució ha deixat sense efecte les atribucions que Aladern tenia delegades com a tercera tinenta d’alcalde i regidora d’Enginyeria, Urbanisme, Obra Pública i Residus, i els comuns han decidit en una assemblea, celebrada dilluns al vespre, trencar el pacte de govern i passar a l’oposició. Deixaran, doncs, que ERC governi amb només cinc regidors.

El portaveu d’En Comú Podem a Blanes, Jordi Urgell, ha acusat l’alcalde del municipi d’atacar l’honorabilitat d’Aladern “sense cap tipus de fonament ni prova”, i ha considerat la maniobra una “jugada maldestre” de Canosa. El batlle, en els dos comunicats difosos per l’Ajuntament i ERC, ha assegurat que el procés s’ha dut a terme “des del més absolut respecte per la presumpció d’innocència”, i ha insistit en la seva voluntat “d’actuar fermament en la defensa de la bona gestió pública”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.