Quina estrella del procés denuncia ara un greuge comparatiu amb Sergi Sol?

Sergi Sol
Sergi Sol

Albano-Dante Fachin, l’exlíder de Podem Catalunya i exdiputat dels comuns, assegura que no li sap greu que l’hagin deixat fora aquesta temporada de la nòmina de col·laboradors dels programes de TV3, però es queixa que, si el motiu adduit és que cal despolititzar la cadena pública, s’hi hagi mantingui Sergi Sol, home de confiança del líder d’ERC, Oriol Junqueras.

Per a Fachin, s’ha confirmat una “purga política”, de la qual també considera víctima a la columnista independentista Pilar Carracelas. En una línia molt semblant, el politòleg Ramón Cotarelo, que ha desfilat per l’òrbita dels tres grans partits independentistes els darrers anys, ha lamentat que no se’l convidava a TV3, assenyalant Sol com un exponent del poder que hi exhibeix ERC, un partit del qual acostuma a dir el nom del porc.

Fachin afirma que “el partit de Pere Aragonès”, com denomina ERC -interpel·lant directament a Twitter el president català, “necessita fulminar les veus crítiques”.

Així mateix, l’exdiputat destaca que “ERC aprova mig milió [d’euros] per [a] 8TV”, on lamenta que també hi apareix Sergi Sol i un altre dels representants més mediàtics d’ERC, el diputat i portaveu al Congrés Gabriel Rufián, que hi acaba de traslladar el seu programa La fábrica, fins ara emès per YouTube.

“Només així poden sostenir les seves mentides: fent com el PP. APorEllos“, ha reblat en un tuit que ha rebut més d’un miler de m’agrada en 3 hores.

(Visited 307 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari