Moren els dos excursionistes rescatats a la Vall de Boí

Les dues persones, procedents de França, han mort d'hipotèrmia a l'Hospital de la Vall d'Hebron

Vall de Boí

Els dos excursionistes que aquest dimecres van ser rescatats amb hipotèrmia a la Vall de Boí, a l’Alta Ribagorça han mort a l’hospital. Les dues víctimes van ser traslladades a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ambdós ja en un estat molt greu per hipotèrmia. Es tractava d’una parella nacionalitat francesa de 65 i 67 anys.

Els Bombers van informar que cap a dos quarts d’una del migdia de dimecres uns altres excursionistes van alertar que hi havia dues persones inconscients a prop de l’estany de Contraix. Un cop al lloc els van fer la primera intervenció i més tard se’ls va traslladar en helicòpter a l’hospital, on els dos han acabat perdent la vida.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides