L’ANC també retreu a Junts que no avali la DUI per l’any vinent

Feliu ha matisat, però que no és un "no rotund" com el del president Pere Aragonès

Trobada d'ACN amb Junts

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, ha criticat que Junts per Catalunya tampoc avali la seva proposta d’executar la independència el segon semestre del 2023, coincidint amb la presidència espanyola del Consell d’Europa. “Volen la independència sense posar res sobre la taula”, ha dit Feliu, tot i que ha matisat que no és un “no rotund” com el del president Pere Aragonès.

Feliu ha constatat que Junts és partidari de posar com a termini per “culminar la independència” aquesta legislatura. Així ho han traslladat a la reunió, agafant-se a les paraules d’Aragonès durant el debat d’investidura quan va assegurar que es presentava per culminar la independència.

En un comunicat Junts ha explicat que han traslladat a l’ANC la necessitat de “formalitzar una direcció estratègica que agrupi partits i entitats independentistes per definir un horitzó compartit”. També ha fet avinent que l’acord de legislatura entre ERC i Junts “és compatible” amb marcar un horitzó en el temps per assolir la independència.

A la trobada han assistit per part de Junts la presidenta del partit, Laura Borràs; el secretari general, Jordi Turull; i el president del grup parlamentari, Albert Batet. Per part de l’ANC, la delegació ha estat conformada per la seva presidenta, Dolors Feliu; el vicepresident, Jordi Pesarrodona; i el membre del secretariat Josep Lluís Rodríguez.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari