De què acusa Lluís Llach al 324?

Lluís Llach
Lluís Llach

El cantautor Lluís Llach ha expressat el seu enuig amb el canal 324 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per haver destacat en una publicació a les xarxes socials la xifra de persones que, segons la Guàrdia Urbana, va reunir la manifestació de la Diada. En una piulada a Twitter, Llach ha assenyalat el 324 per no haver ressaltat les dades de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i ha acusat el canal de basar-se en fonts “mentideres”.

“No us fa vergonya contradir les vostres pròpies imatges i prioritzar unes fonts que sabem mentideres?”, ha preguntat el cantautor a través de les xarxes socials, en referència a una publicació del 324 que destacava: “La manifestació de la Diada aplega 150.000 persones a Barcelona, segons la Guàrdia Urbana”.

El cos de seguretat municipal, a qui Llach acusa de mentir, depèn del tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle (PSC), qui ja ha estat objecte dels retrets del cantautor amb motiu de les xifres d’assistents que la Guàrdia Urbana ha donat sobre anteriors manifestacions independentistes.

“Feliç de veure 700.000 persones al carrer Marina. Curiós, la Guàrdia Urbana no n’ha vist 350.000. Portaven les ulleres amb els vidres a l’inrevés. Demà es posaran la de doblar. Coses del PSC i el senyor Batlle que demà es manifestaran amb l’ultradreta”, va escriure Llach a Twitter l’octubre del 2019.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides