Aragonès convoca les grans entitats independentistes per rebre propostes

Els presidents d’Òmnium, l’ANC i l’AMI tornen al palau de la Generalitat després de la divisió exhibida pel moviment durant la Diada

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha convocat aquest dimarts a la tarda Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per abordar el futur de l’independentisme, després de la divisió exhibida pel moviment aquesta Diada.

L’objectiu d’Aragonès en aquesta trobada al Palau de la Generalitat, segons ha difós el Departament de la Presidència, és rebre propostes de les principals entitats del procés independentista i contestar visions sobre Catalunya, amb una voluntat de ser “positiu”.

La trobada es produirà després de l’estira-i-arronsa mantingut entre l’ANC i ERC abans, durant i després de la Diada. Aquesta entitat va plantejar al govern català la disjuntiva d’”independència o eleccions”, després d’haver organitzat una manifestació particularment crítica amb els partits del govern, a la qual Aragonès va rebutjar assistir.

ERC ha acusat l’ANC de dirigir la mobilització contra els partits i, per boca de la seva portaveu, Marta Vilalta, ha retret a aquesta entitat que havia fer “populisme” i “antipolítica”.

A la reunió, que comença a les 16:30 hores, hi estan convocats els presidents de l’ANC, Dolors Feliu, d’Òmnium, Xavier Antich, i de l’AMI, Jordi Gaseni.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari