Illa: “M’he ofert a col·laborar en els pressupostos catalans”

El líder del PSC anuncia que aquesta setmana es reuneix amb el conseller d'Economia

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que els socialistes estan disposats a facilitar l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per al pròxim exercici. Illa en declaracions a Els matins de TV3 ha afirmat que “m’he ofert a col·laborar en els pressupostos catalans”. El líder socialista ha anunciat que “aquesta setmana ens reunirem amb el conseller (Jaume) Giró“, titular del Departament d’Economia.

Salvador Illa ha reiterat que no comparteix la idea del president de la Generalitat, Pere Aragonès, que Catalunya ha d’acabar votant en un referèndum sobre la independència. Illa ha afirmat que “Catalunya ja vota” en referència a les eleccions al Parlament de Catalunya. El dirigent socialista ha afirmat que “afavorir una espiral de divisió en la societat catalana no em convens, i ni jo ni la meva formació política estarem en això”, però si està disposat “en votar un acord” al qual s’hagi arribat per consens.

En aquest context, el primer secretari del PSC ha afirmat que “la Diada hauria de servir per buscar els punts de consens de la societat catalana (…), i a la Diada d’ahir no vaig veure això”. El líder socialista ha dit que no li va agradar el discurs institucional que va fer el president Aragonès amb motiu de la Diada en considerar que “no era el moment de parlar de la gestió del govern”. Per a Illa era el moment “per a subratllar el que ens uneix” amb “una intervenció com a president, en la qual tothom es pugui sentir representat, i no per exhibir part de la seva feina”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari