Per què Míriam Nogueras és objecte de befes a Twitter?

Míriam Nogueras
Míriam Nogueras

A la diputada de JxCat al Congrés dels Diputats Míriam Nogueras no li ha sortit bé l’intent de criticar el servei de Rodalies de Renfe -gestionat per l’Estat- amb un comentari irònic que ha publicat a Twitter. Nogueras ha compartit una piulada de la línia R4 de Rodalies que informava que el servei funciona amb “normalitat” i ha escrit: “El tren de les 7:50 a Cardedeu no ha passat. ‘Normalitat al servei”.

Diversos usuaris han indicat a la diputada que la línia R4 no passa per Cardedeu i alguns han fet befa de la ficada de pota de Nogueras: “Quan siguem independents, l’R4 passarà per Cardedeu”, li ha respost una usuària. Al marge dels comentaris humorístics, desenes de persones han criticat la diputada de Junts per l’errada, assenyalant que va ser regidora a l’Ajuntament de Cardedeu el 2015, i l’han tractat de “pija”.

“Com es nota l’ús que fas del transport públic que no tens ni idea de la línia que passa pel teu poble”, ha retret una usuària a Nogueras, mentre que d’altres l’han comparat amb la seva companya de partit Elsa Artadi, que no coneixia les línies de metro de Barcelona. “La pija d’Artadi no sabia quines eren les línies de metro de Barcelona i Nogueras no sap quines són les línies de Rodalies”, ha destacat una usuària.

El militant de les Joventuts d’Esquerra Republicana Joan Mangues també ha assenyalat l’errada de la diputada de Junts i aquesta li ha contestat fent ús de la ironia i sense reconèixer l’error: “Aix Joan… Sou entranyables”, li ha respost Nogueras, adjuntant imatges dels perfils de Twitter de diverses línies de Rodalies amb el mateix missatge automatitzat que informava de normalitat al servei. “Al teu tuit original has parlat de l’R4 i no de l’R2, que no saps ni on estàs. Tractes d’arreglar-ho i encara ho empitjores mentint”, li ha retret un usuari.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.