El Govern central, obert a “millorar la legislació” arran del dictamen de Nacions Unides

La ministra Sánchez afirma que l'executiu "respecta escrupolosament" l'informe del Comitè de DDHH

  La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

  Foto: @raquelsjimenez

  La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez (PSOE), ha expressat el respecte del Govern espanyol al dictamen del Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides que considera que Espanya va vulnerar els drets polítics dels exdiputats Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull. En declaracions als mitjans, la ministra ha assegurat que l’executiu central  “respecta escrupolosament totes les decisions” d’aquest òrgan de l’ONU, i que està disposat a modificar la legislació.

  “El Govern (central) sempre està obert a millorar la legislació perquè sigui equiparable als estàndards  de totes les legislacions més avançades en aquest sentit i en aquesta matèria”, ha assegurat Sánchez, que ha insistit que l’executiu espanyol està disposat a “atendre” la resolució. No obstant això, la ministra ha matisat que les resolucions judicials a Espanya “s’emeten ajustades al dret i a la llei”, i ha afirmat que “aquest govern aposta pel diàleg”.

  “El retrobament i el diàleg són les úniques alternatives que existeixen”, ha conclòs Sánchez, que ha volgut diferenciar l’executiu central de l’anterior govern de Mariano Rajoy, i ha assenyalat que el govern actual “ha desterrat l’actitud de la confrontació que va exercir el PP”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides