Dos menors en estat crític en saltar d’un cinquè pis per fugir d’un incendi

El foc s'ha declarat en un pis de Badalona i ha deixat una tercera persona ferida de menys gravetat

Imatge de l'incendi que s'ha declarat en un pis del barri de la Salut de Badalona

Foto: @guijarroruben

Dos menors de 13 i 15 anys estan en estat crític a causa de les ferides de gravetat que han patit arran d’un incendi. El foc s’ha declarat en un pis del carrer Quevedo, al barri de la Salut de Badalona, i ha deixat una tercera persona ferida -major d’edat- de menys gravetat.

Els dos adolescents han saltat per la finestra d’un cinquè pis per fugir de les flames just quan l’equip de Bombers ha arribat al lloc dels fets, i el cos encara no havia pogut instal·lar l’escala per rescatar-los. El tercer ferit, cosí dels menors, sí que ha pogut ser rescatat per la façana, i està ferit lleu per inhalació de fum.

Les víctimes en estat crític es troben als hospitals Germans Trias i Pujol i a la Vall d’Hebron, mentre que la persona ferida menys greu va ser traslladada a l’Hospital Municipal de Badalona. Tots tres convivien al mateix pis amb la mare dels menors, que estava treballant, i, per ara, es desconeixen les causes de l’incendi.

Els Bombers han aconseguit extingir l’incendi, que no s’ha propagat a la resta de l’edifici, i han assenyalat en declaracions als mitjans que ha estat “molt ràpid i violent”. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro (PSC), s’ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha explicat que el consistori s’ha posat a disposició dels afectats per oferir-los l’acompanyament necessari a través dels serveis municipals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.