Dos menors en estat crític en saltar d’un cinquè pis per fugir d’un incendi

El foc s'ha declarat en un pis de Badalona i ha deixat una tercera persona ferida de menys gravetat

Imatge de l'incendi que s'ha declarat en un pis del barri de la Salut de Badalona

Foto: @guijarroruben

Dos menors de 13 i 15 anys estan en estat crític a causa de les ferides de gravetat que han patit arran d’un incendi. El foc s’ha declarat en un pis del carrer Quevedo, al barri de la Salut de Badalona, i ha deixat una tercera persona ferida -major d’edat- de menys gravetat.

Els dos adolescents han saltat per la finestra d’un cinquè pis per fugir de les flames just quan l’equip de Bombers ha arribat al lloc dels fets, i el cos encara no havia pogut instal·lar l’escala per rescatar-los. El tercer ferit, cosí dels menors, sí que ha pogut ser rescatat per la façana, i està ferit lleu per inhalació de fum.

Les víctimes en estat crític es troben als hospitals Germans Trias i Pujol i a la Vall d’Hebron, mentre que la persona ferida menys greu va ser traslladada a l’Hospital Municipal de Badalona. Tots tres convivien al mateix pis amb la mare dels menors, que estava treballant, i, per ara, es desconeixen les causes de l’incendi.

Els Bombers han aconseguit extingir l’incendi, que no s’ha propagat a la resta de l’edifici, i han assenyalat en declaracions als mitjans que ha estat “molt ràpid i violent”. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro (PSC), s’ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha explicat que el consistori s’ha posat a disposició dels afectats per oferir-los l’acompanyament necessari a través dels serveis municipals.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari