Denuncien l’exregidora de Joventut de Vilassar per la gimcana sexual

Un grup d'advocats i Vox s'han querellat contra Montse Gual, que ahir va dimitir com a regidora de Vilassar de Mar

Dues menors participen en una prova relacionada amb el Kamasutra

Un grup d’advocats i la formació Vox han denunciat a Montse Gual, l’exregidora de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que va dimitir després que una activitat municipal per a nens acabés en una gimcana amb jocs eròtics.

El col·lectiu Advocat Cristians s’ha querellat contra Gual per dos presumptes delictes d’abús sexual de menors de setze anys i d’exhibicionisme. En el seu escrit, avançat per Efe, els denunciants subratllen que “el bé jurídic protegit és la indemnitat sexual”. Agreguen que “no es pot parlar de llibertat sexual” quan “es tracta de comportaments sexuals contra els menors de setze anys o persones amb discapacitat necessitades d’especial protecció”.

D’altra banda, Vox, que també ha presentat denuncia, recorda que algunes proves instaven els participants a posar preservatius a un plàtan, untar-lo i llepar-lo; o altres requerien imitar postures del ‘Kamasutra’. El partit també recorda que les famílies no n’eren coneixedores i considera que Gual hauria comès delictes contra la llibertat i intimitat sexual de menors. També l’acusa de revelació de secrets perquè es van difondre imatges dels participants a través de les xarxes socials de la regidoria.

“Serem garants dels drets i la infància dels nostres fills davant dels separatistes i d’una esquerra que està disposada a arrasar amb tot”, ha defensat el president de VOX al Parlament, Ignacio Garriga, que ha assegurat que el partit “traurà l’adoctrinament sexual dels col·legis, les festes populars i els centres de joves”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides