Tuitaire multat amb 720 euros per una crida a “tallar el coll” a Felip VI

L'Audiència Nacional ha confirmat així la multa per una piulada contra el Rei publicada durant la pandèmia

El rei Felip VI
El rei Felip VI

L’Audiència Nacional ha confirmat la multa de 720 euros imposada a un tuiter que va publicar un missatge en el qual insultava i cridava a tallar el coll el rei Felip VI i ha aclarit que el nombre de seguidors que tenia –168– no és rellevant per analitzar si ha incorregut en un delicte, sinó per determinar la gravetat de la condemna.

El 18 de març del 2020, pocs dies després que esclatés la pandèmia del coronavirus i amb ella el primer estat d’alarma, el rei Felip VI va pronunciar un discurs per lloar la tasca dels sanitaris que va ser emès per televisió. Durant aquesta retransmissió, un tuitaire català, Albert B.T., publicava una piulada en què s’hi podia llegir: “En serio. Tallem-li el coll a aquest fill de puta, estem tardant. #CoronaCiao”.

Aquest missatge, en el que convidava a “matar” el monarca va arribar a l’Audiència Nacional, tot i que pràcticament no va tenir cap mena de repercussió, només 18 m’agrades i poques repiulades. Allà, el jutjat central penal el va multar amb 720 euros pel polèmic delicte d’injúries a la corona, una sentència que ara ha quedat confirmada, segons informa ElDiario.es.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.