Josep Bou no descarta presentar-se per un altre partit a les municipals

No hi ha constància que les formacions de centredreta contemplin la possibilitat de fitxar-lo

Josep Bou
Josep Bou

Josep Bou anunciava aquest dimarts que no repetiria com a cap de cartell del Partit Popular per optar a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals que s’han de fer l’any que ve. El PP va obtenir dos regidors en els anteriors comicis municipals, i la presidència del grup l’ostenta Josep Bou.

Aquest dimecres, Bou ha comparegut en roda de premsa on ha explicat que no pot seguir en el partit (PP) “perquè des de l’endemà que vagi sortir elegit regidor em vaig adonar que no em volien”. Aquest representant que tenen els populars a l’ajuntament de la capital catalana ha afirmat que “els problemes sempre han estat amb els responsables del partit a Catalunya”, afegint que mai “amb els afiliats”.

Josep Bou, després d’afirmar que “no trucaré a cap porta”, ha assegurat que “si algú ve a tocar la meva, ja parlarem”, afegint que està obert a parlar de presentar-se a les llistes municipals tant de Ciutadans com de Vox per a les pròximes eleccions. Fins on se sap, cap d’aquests dos partits han mostrat, fins ara, gens d’interès a fitxar Bou per a les seves candidatures.

Bou ha denunciat que “a cada cop rebut vaig respondre amb el silenci” en considerar que “el silenci era el millor per no perjudicar el partit”, però ha afegit que “fins aquí hem arribat“. Tot i les declaracions del representant del PP a l’Ajuntament de Barcelona, aquest ha explicat que pensa seguir en el càrrec fins a les pròximes eleccions. Una situació que pot generar problemes, perquè la relació entre Bou i l’altre regidor popular, Óscar Ramírez, és públicament dolenta.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari