Quin sector de Junts i la seva òrbita surt perdent del congrés del partit?

Damià Calvet
Damià Calvet

El sector que formen aquells que defensen que Junts és un partit tant o més d’esquerres que el PSC i, sobretot, la que es presenta com l’ala esquerra del partit, que abandera la secretària del Parlament Aurora Madaula.

El motiu és la supressió de l’impost de successions inclosa en la ponència sectorial, que ha presentat l’exconseller Damià Calvet, una de les figures del partit més vinculades amb la vella Convergència.

Tant aquesta mesura, com la d’analitzar la supressió de l’impost de patrimoni (mínim exempt d’un milió d’euros), han estat destacades pel partit en el seu compte de Twitter, i també per un dels diputats menys sospitosos de ser d’esquerres, Joan Canadell.

“Hem aprovat suprimir l’impost de patrimoni i l’impost de successions”, ha arribat a proclamar el compte de Junts aquest diumenge. Una altra mesura fiscal juntista és la rebaixa del tipus màxim de l’IRPF del 50% al 45%.

Calvet, que actualment és el president del Port de Barcelona, ha presentat aquests continguts com un esbòs del model de país que vol Junts. La ponència sectorial, que els inclou, s’ha aprovat amb un 99,8% dels vots, el millor resultat de les quatre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.