Societat Civil s’apropa a Vox

Societat Civil Catalana s’ha volgut mostrar sempre com una entitat que aglutina el constitucionalisme català i d’arrel profundament democràtica. Malgrat tenir algun destacat membre que havia mantingut relacions amb sigles de dubtosa tradició democràtica, sempre havia renegat de qualsevol formació que fregués l’extrema dreta.

Però el darrer cap de setmana va celebrar la seva Escola d’Estiu, i per primer cop va convidar a participar-hi Vox i els seus líders, en igualtat de condicions que els del PSC, PP o Cs. Donar carta de naturalesa i normalitzar el nacionalisme espanyol d’extrema dreta els apropa a unes posicions on fins ara mai havien arribat a estar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Societat Civil s’apropa a Vox”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.