Societat Civil s’apropa a Vox

Societat Civil Catalana s’ha volgut mostrar sempre com una entitat que aglutina el constitucionalisme català i d’arrel profundament democràtica. Malgrat tenir algun destacat membre que havia mantingut relacions amb sigles de dubtosa tradició democràtica, sempre havia renegat de qualsevol formació que fregués l’extrema dreta.

Però el darrer cap de setmana va celebrar la seva Escola d’Estiu, i per primer cop va convidar a participar-hi Vox i els seus líders, en igualtat de condicions que els del PSC, PP o Cs. Donar carta de naturalesa i normalitzar el nacionalisme espanyol d’extrema dreta els apropa a unes posicions on fins ara mai havien arribat a estar.

(Visited 310 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Societat Civil s’apropa a Vox”

Feu un comentari