L’aeroport del Prat continua amb retards i cancel·lacions per la vaga a Ryanair

Els sindicats USO i Sitcpla mantenen aturades dels tripulants de cabina de passatgers per a pròxims dies

  Aeroport del Prat

  La vaga convocada, pels sindicats USO i Sitcpla, de tripulants de cabina de passatgers de l’aerolínia Ryanair provoca, un dia més, cancel·lacions i retards de vols que surten o arriben a l’aeroport Barcelona-El Prat. Fins a migdia d’aquest dilluns, USO informava de la cancel·lació de fins a vuit vols i el retard d’uns altres vint-i-sis. Amb menys incidències, però l’aeroport de Girona també s’ha vist afectat per la vaga a Ryanair.

  Els vols cancel·lats a l’aeroport de Barcelona-El Prat eren els de Barcelona-Londres, Barcelona-Milà, Barcelona-Roma, Barcelona-Palma de Mallorca, Londres-Barcelona, Milà-Barcelona, Palma de Mallorca-Barcelona i Roma-Barcelona. L’aeroport de Girona havia patit el retard de fins a sis vols de sortida i d’arribada.

  Els sindicats convocants de la vaga, USO i Sitcpla, mantenen activades altres aturades previstes en els pròxims dies; en concret, està previst que els tripulants de cabina de Ryanair facin vaga del 18 al 21 de juliol i del 25 al 28 de juliol. Una aturada que pot afectar els deu aeroports on opera la companyia. Els tripulants de cabina d’aquesta aerolínia irlandesa reclamen millores en les seves condicions laborals.

  (Visited 45 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari