Quin tertulià català de ‘Al Rojo Vivo’ no fa nosa a Josep Costa?

Toni Aira. Arran de la difusió de l’àudio gravat per l’ex-comissari José Manuel Villarejo en què el presentador del programa Al Rojo Vivo, Antonio García Ferreras, acceptava parlar-hi d’un informe fals que perjudicava Podemos, l’ex-vicepresident del Parlament Josep Costa va fer aquesta piulada: “Després de fer-se públic el contuberni de Ferreras amb les clavegueres de l’Estat, la subvenció publicitària del @govern a La Sexta i la incorporació de Sergi Sol com a tertulià als seus programes adquireix un nou significat. Ni un pam de net”.

Costa pertany a l’ala dura de Junts i està en guerra oberta permanent amb ERC. D’aquí la seva aversió per Sol a qui considera una peça bàsica de la política del partit d’Oriol Junqueras.

A la tertúlia de Ferreras també hi participa Toni Aira, periodista i assessor en Comunicació Política que va ser director de comunicació del Partit Demòcrata Català, els anys 2017 i 2018, i que va formar part del Comitè Estratègic de la campanya de Junts per Catalunya a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017, amb Carles Puigdemont de candidat a president. Josep Costa va ser elegit diputat com a membre d’aquesta candidatura.

Té raó: no hi ha ni un pam de net!

(Visited 284 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari