Quin tertulià català de ‘Al Rojo Vivo’ no fa nosa a Josep Costa?

Toni Aira. Arran de la difusió de l’àudio gravat per l’ex-comissari José Manuel Villarejo en què el presentador del programa Al Rojo Vivo, Antonio García Ferreras, acceptava parlar-hi d’un informe fals que perjudicava Podemos, l’ex-vicepresident del Parlament Josep Costa va fer aquesta piulada: “Després de fer-se públic el contuberni de Ferreras amb les clavegueres de l’Estat, la subvenció publicitària del @govern a La Sexta i la incorporació de Sergi Sol com a tertulià als seus programes adquireix un nou significat. Ni un pam de net”.

Costa pertany a l’ala dura de Junts i està en guerra oberta permanent amb ERC. D’aquí la seva aversió per Sol a qui considera una peça bàsica de la política del partit d’Oriol Junqueras.

A la tertúlia de Ferreras també hi participa Toni Aira, periodista i assessor en Comunicació Política que va ser director de comunicació del Partit Demòcrata Català, els anys 2017 i 2018, i que va formar part del Comitè Estratègic de la campanya de Junts per Catalunya a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017, amb Carles Puigdemont de candidat a president. Josep Costa va ser elegit diputat com a membre d’aquesta candidatura.

Té raó: no hi ha ni un pam de net!

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.