Vox anuncia una querella contra la Mesa del Parlament per desobediència

El partit d'ultradreta amenaça amb aquesta acció legal si la cambra manté el vot delegat de Lluís Puig

El grup parlamentari de Vox al Parlament de Catalunya ha anunciat que presentarà una querella contra la Mesa de la cambra catalana si manté el vot delegat de Lluís Puig. Puig, diputat de JxCat que es troba fugit de la justícia espanyola està reclamat judicialment pel seu paper en els dies àlgids del procés independentistes quan ocupava el càrrec de conseller de Cultura de l’executiu de Carles Puigdemont.

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, diu que “és inacceptable que els separatistes i l’esquerra es creguin por sobre de la llei i de la resta de ciutadans”, i que “si persisteixen en això, pagaran cada acte de desobediència”. Vox denuncia que Puig no assisteix als plens del Parlament per voluntat pròpia i no per estar malalt o embarassat, les dues úniques raons per les quals són acceptades les delegacions de vot segons el reglament del Parlament.

Vox diu que aquesta formació “va portar aquest incompliment del reglament del Parlament de Catalunya al Tribunal Constitucional, que ha donat la raó a Vox i va anul·lar la delegació de vot del diputat de Junts”. La formació d’ultradreta recorda que el Parlament ha rebut aquest dimarts la notificació del Constitucional que obliga la cambra a no acceptar el vot delegat de Lluís Puig i que la Mesa del Parlament, fent-ne cas omís, ha decidit acceptar la delegació del vot.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Vox anuncia una querella contra la Mesa del Parlament per desobediència”

  1. YO me querello
    TU te querellas
    EL se querella
    NOSOTROS nos querellamos
    VOSOTROS os querellais
    ELLOS se querellan
    Y VOX, solamente sabe querellarse y hacer el ridiculo constantemente
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari