Vilagrà i Bolaños fixaran divendres la data de la reunió entre presidents

Tercera trobada entre la consellera de la Presidència i el seu homòleg espanyol des de l'escàndol pels espionatges

Laura Vilagrà i Félix Bolaños

La Generalitat i la Moncloa es tornaran a reunir divendres, en aquest cas a Barcelona. Serà la tercera trobada entre la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el seu homòleg espanyol, Felix Bolaños, des que va esclatar l’escàndol pels espionatges amb Pegasus.

En un principi, la trobada servirà per posar data a la reunió entre els dos presidents, Pere Aragonès i Pedro Sánchez, que s’hauria de fer abans que s’acabi el juliol.

L a primera cita entre els dos executius va ser a finals d’abril a Barcelona, quan Vilagrà va mostrar el rebuig del govern a l’espionatge i Bolaños es va comprometre, entre altres coses, a impulsar una investigació sobre els fets.

Aquesta resposta no va convèncer el govern d’Aragonès, que va congelar les relacions amb l’executiu espanyol. A finals de juny, Vilagrà va ser a la Moncloa per intentar superar aquesta situació de bloqueig. Una trobada que es va acabar sense avanços en espera d’una altra reunió de més alt nivell entre els dos presidents.

Ara, pendents de tancar aquesta reunió, Bolaños i Vilagrà es veuran les cares divendres a les 11 hores al Palau de la Generalitat.

Segons el Govern, la reunió és “preparatòria” i s’hi abordaran també les noves condicions i garanties que va exigir Aragonès per reprendre relacions amb la Moncloa. Quan s’acabi la reunió, Bolaños i Vilagrà atendran la premsa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.