El CZFB i el Círculo Ecuestre reforcen el seu compromís amb el cicle “Agendas Cruzadas Madrid-Barcelona”

El Círculo Ecuestre i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) han signat un acord de col·laboració pel qual l’entitat, que treballa per a la dinamització econòmica de la regió metropolitana de Barcelona, torna a col·laborar amb el Cicle ‘Agendas Cruzadas Madrid-Barcelona’, el fòrum de pensament i intercanvi entre ambdues ciutats.

El CZFB contribueix a la celebració d’aquesta trobada impulsada per la institució que reuneix personalitats dels cercles empresarials, professionals i institucionals més influents des del 2020 per potenciar les capacitats de Barcelona a través de conferències monogràfiques de personalitats líders de cada sector.

A l’acte de la firma han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Antonio Delgado, president del Círculo Ecuestre, Blanca Sorigué, directora general del CZFB i Enrique Lacalle, vicepresident primer i impulsor de la iniciativa. 

Pere Navarro ha celebrat l’acord, destacant que “és un honor seguir formant part d’aquest projecte compromès amb el futur de la ciutat i que contribueix a buscar oportunitats per a situar-la com a referent a nivell global”. Per la seva banda, Antonio Delgado afirma que “aquesta col·laboració ens permetrà seguir contribuint al debat social i aprofundir en temes que permetin repensar el futur de Barcelona“.  Finalment, Enric Lacalle ha assenyalat “que dues institucions històriques de Barcelona col·laborin a potenciar la ciutat és garantia d’èxit“.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari