Apple Music inaugura una pàgina de música catalana

Ha creat 20 llistes de reproducció de cançons imprescindibles on es pot gaudir de tota mena de gèneres, estils i artistes com Miki Núñez, Lluís Llach i La Pegatina

Música Catalana, nova pàgina d'Apple Music
Música Catalana, nova pàgina d'Apple Music.

Apple Music ha inaugurat Música Catalana, una nova pàgina on es poden escoltar des dels nous talents fins a les veus del rock que va consolidar la cultura musical en català. Està disponible a la ‘home’ i a la secció de cerca.

La relació amb la comunitat de parla catalana es continua reforçant. L’app s’ha convertit a la primera plataforma de música en ‘streaming’ que té una pàgina pròpia de cançons en català. Fa gairebé 7 anys, Apple Music ja estava traduïda en aquest idioma, en el qual també es podia utilitzar l’aplicació antecessora, iTunes.

Apple ha creat 20 llistes de reproducció de cançons imprescindibles de tota mena de gèneres i estils. Es pot gaudir del nou rock català amb Miki Núñez, Verlaat i Marc Vi i del pop amb arrels folk de El Petit de cal Eril. També hi ha referents de la nova cançó com Lluís Llach amb ‘L’estaca’ i vídeos de La Pegatina, El Quinto Carajillo, Mabel Flores i Jazz Woman, entre altres.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari