La vaga de Ryanair cancel·la vols amb origen o destí a Espanya

Els tripulants de cabina de la companyia comencen tres dies de protestes coincidint amb l'inici de les vacances d'estiu

Ryanair

La vaga de tripulants de cabina de Ryanair està obligant a la cancel·lació de vols que la companyia aèria tenia previstos tant amb origen com en destí a Espanya. El sindicat Unió Sindical Obrera (USO) que ha convocat la vaga assegura que les cancel·lacions s’han degut a la falta de notificacions de serveis mínims per part de la companyia, que no ha citat a tripulacions completes. La convocatòria de vaga contempla tres dies d’aturades, començant aquest dijous i que afecten de ple el primer cap de setmana del període de les vacances d’estiu.

Alguns dels vols cancel·lats són tres que havien de sortir de l’aeroport de Barcelona-El Prat i que tenien com a destí, anada i tornada, a Dinamarca (Billund), Polònia (Cracòvia) i França (París-Beauvais). Altres vols afectats per l’aturada de tripulants de cabina de Ryanair han estat dos de cancel·lats que sortien de Màlaga amb destí a Alemanya (Berlín Brandenburg) i Gran Canària, uns altres tres vols cancel·lats de Palma de Mallorca, dos a Madrid, dos de Sevilla, un d’Eivissa, així com altres que han patit retards des d’Alacant i Girona.

Aquesta vaga de tripulants de cabina de Ryanair coincideix en el temps amb la protesta que el sindicat USO ha convocat en la companyia aèria Easyjet, que contempla mobilitzacions a tres dels cinc caps de setmana del mes de juliol. Treballadors d’Easyjet tenen previst mobilitzar-se aquest cap de setmana, 1 i 2 de juliol, per exigir que s’acabi la situació de bloqueig de la negociació del nou conveni, segons el sindicat USO.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.