Quin càrrec del CAC fica el dit a la nafra al ‘FAQS’?

El cap de gabinet de la Presidència del CAC, Carles Ribera

El cap de gabinet de la Presidència del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i exdirector del setmanari La República, Carles Ribera, s’ha referit a la fi del programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3 i ha comparat la seva situació amb la de la publicació que va dirigir. Ribera ha destacat que, a diferència del programa que presenta Cristina Puig, La República “continua”, ficant així el dit a la nafra en relació amb el sobtat tancament del FAQS.

“Fa 4 anys vaig trucar al FAQS per proposar-los anar-hi a presentar La República, un projecte periodístic que acabava de sortir al quiosc. ‘Ui, no, que sona massa indepe‘, em van dir. Quatre anys després el FAQS tanca i La República continua“, ha publicat a Twitter l’exdirector del setmanari, retraient al programa la negativa que va rebre. La piulada de Ribera ha causat una allau de crítiques contra el programa i la seva presentadora, a qui el politòleg Ramon Cotarelo ha tractat de “diva i periodista de fireta”.

Ribera ha estat al capdavant del setmanari des del seu llançament, l’abril del 2018, fins al febrer d’aquest any, quan va ser nomenat cap de gabinet de l’actual president del CAC i exdirector del diari El Punt Avui, Xevi Xirgo.

Aires de venjança al CAC!

(Visited 429 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari