Els alcaldes del Baix Penedès reclamen a Saint-Gobain una alternativa als acomiadaments

Els treballadors mantenen les aturades contra el darrer ERO anunciat per l'empresa, que amenaça 51 llocs de treball

Protesta de treballadors de Saint-Gobain a l'Arboç, el passat 20 de juny
Protesta de treballadors de Saint-Gobain a l'Arboç, el passat 20 de juny

Foto: UGT

Els alcaldes del Baix Penedès han signat un manifest per reclamar a Saint-Gobain que revoqui l’expedient de regulació d’ocupació (ERO), una mesura que afecta 51 treballadors, 42 dels quals de la planta de Sekurit de l’Arboç, i cerqui una solució alternativa que eviti els acomiadaments.

Els primers edils de la comarca, a més, proposen que es creï una comissió de treball per contribuir a una entesa entre altres organismes públics, la plantilla i l’empresa fabricant de vidres per al sector de l’automoció, que justifica l’ERO adduint que ha caigut la demanda de fabricació de vehicles.

Els treballadors, per la seva part, han mantingut aquest dilluns les aturades per protestar davant el centre de treball de Saint-Gobain Sekurit i els sindicats asseguren que la producció s’ha aturat completament.

Sobre la justificació de l’ERO comunicada per l’empresa, responen que, en realitat, s’han incrementat les vendes i que les perspectives són de creixement, després de l’impacte de la pandèmia.

Saint-Gobain va tancar el 2020 la seva planta de vidre per a la construcció Glass, una decisió que va afectar 200 treballadors de la localitat.

(Visited 54 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari