De què culpa ara l’independentisme a l’Estat espanyol?

La presidenta del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs

Del robatori que ha patit la presidenta del Parlament, Laura Borràs, aquest cap de setmana. La nova líder de Junts ha explicat aquest diumenge que ha interposat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra perquè havien entrat a casa seva, i ha assegurat que els lladres “només” van endur-se “documents personals”, un cas que figures de l’entorn de Borràs han relacionat amb “les clavegueres de l’Estat” i amb la intrusió que va patir l’advocat Gonzalo Boye al seu despatx de Madrid el gener del 2020.

“Mateix ‘modus operandi’ i sempre al mateix sector de gent… Al teu costat, presidenta, per al que calgui i fins al final”, ha comentat l’activista independentista Rai López, qui també ha criticat que Borràs no hagi rebut “una onada massiva de suports polítics”. Per la seva banda, el cap de l’oficina de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, també ha assenyalat indirectament a l’Estat espanyol: “A ells no els atura res, però a nosaltres tampoc fins que no arribem a la independència. Al vostre costat presidenta”.

El regidor de Junts a l’Ajuntament d’Altafulla i també professor a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Hèctor López, ha considerat que “tot el que li fan” a la presidenta del Parlament “demostra que l’Operació Catalunya continua a ple rendiment”, mentre que l’exconsellera Dolors Bassa ha emmarcat el robatori dins de la “guerra bruta” de l’Estat. Les joventuts del partit que lidera Borràs, Joves Junts, han afirmat que els responsables del robatori són “probablement” les clavegueres de l’Estat espanyol, i han exigit als Mossos una “investigació de veritat”.

(Visited 174 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari