La llista negra d’independentistes que Camacho hauria fet a Villarejo

Són noms que passa a l’excomissari l’any 2012, entre els quals hi ha Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida

L'exlíder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho

El diari digital El Món publica aquest divendres una nova entrega de gravacions fetes pel comissari José Manuel Villarejo. Reprodueixen una reunió que va fer Villarejo amb la llavors presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en el domicili particular de l’ara senadora i que evidencien la seva col·laboració amb la “policia patriòtica” per evitar, en paraules seves, “que España se vaya al carajo”.

A la llista hi apareixen noms com Artur Mas, Josep Antoni Duran i Lleida, Oriol Pujol Ferrussola, però també l’actual conseller d’Economia i llavors director de la Fundació La Caixa, Jaume Giró. I encara més noms: qui llavors era director de La Vanguardia, José Antich, i l’empresari Enric Lacalle.

Villarejo demana a Sánchez-Camacho contactes, informacions, telèfons i noms i la dirigent del PP li passa una llista de suposats independentistes que “caldria investigar” dins de l’operació Catalunya. Això sí, prega a Villarejo que passi un bon informe de la seva col·laboració a la “jefa” (María Dolores de Cospedal, llavors secretària general del PP).

L’actual conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, llavors màxim responsable de la Fundació La Caixa, ha comunicat que presentarà “una denúncia a la fiscalia, a nivell personal i no com a conseller del Govern, per aquests fets”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.