Site icon El Triangle

Sánchez assegura que “s’està normalitzant la vida” a Catalunya amb el seu Govern

Pedro Sánchez, president del Govern d'Espanya (PSOE)

Pedro Sánchez, president del Govern d'Espanya (PSOE).

“S’està normalitzant la vida a Catalunya”. Aquestes han estat les paraules del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que ha participat avui, dissabte 28 de maig, a un míting per fer costat a Juan Espadas, el candidat del PSOE per presidir la Junta d’Andalusia, a Dos Hermanas (Sevilla).

El líder de l’executiu central ha carregat contra el Partit Popular, formació a la qual considera responsable de “posar en risc la unitat d’Espanya”. Ha assegurat que la diferència entre els socialistes i els populars és que als d’Alberto Núñez-Feijóo “els aproven una Declaració Unilateral d’Independència” i el PSOE “normalitza i retroba la vida a Catalunya”.

Sánchez ha destacat algunes contradiccions del partit de centredreta: “Quan els governs del PP han comptat amb el suport parlamentari de partits nacionalistes, no hi havia cap perill per a la ruptura de l’Estat. Quan aquests donen suport a un executiu socialista, llavors diuen que perilla la unitat d’Espanya”. “Realment és amb ells i les seves polítiques quan es posa en risc aquesta unitat”, ha sentenciat.

Exit mobile version