Sánchez assegura que “s’està normalitzant la vida” a Catalunya amb el seu Govern

El president de l'executiu central ha acusat el Partit Popular d'haver posat en risc la unitat d'Espanya incentivant la Declaració Unilateral d'Independència

Pedro Sánchez, president del Govern d'Espanya (PSOE)
Pedro Sánchez, president del Govern d'Espanya (PSOE).

“S’està normalitzant la vida a Catalunya”. Aquestes han estat les paraules del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que ha participat avui, dissabte 28 de maig, a un míting per fer costat a Juan Espadas, el candidat del PSOE per presidir la Junta d’Andalusia, a Dos Hermanas (Sevilla).

El líder de l’executiu central ha carregat contra el Partit Popular, formació a la qual considera responsable de “posar en risc la unitat d’Espanya”. Ha assegurat que la diferència entre els socialistes i els populars és que als d’Alberto Núñez-Feijóo “els aproven una Declaració Unilateral d’Independència” i el PSOE “normalitza i retroba la vida a Catalunya”.

Sánchez ha destacat algunes contradiccions del partit de centredreta: “Quan els governs del PP han comptat amb el suport parlamentari de partits nacionalistes, no hi havia cap perill per a la ruptura de l’Estat. Quan aquests donen suport a un executiu socialista, llavors diuen que perilla la unitat d’Espanya”. “Realment és amb ells i les seves polítiques quan es posa en risc aquesta unitat”, ha sentenciat.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari