Quin gran disgust ha donat David Madí a la seva família?

David Madí
David Madí

La família Cendrós –burgesa, catalanista, independentista i de pro- està devastada per culpa de David Madí. I és que el net de l’acabalat perfumer Joan Baptista Cendrós ha decidit posar fi a la seva relació marital amb Sandra Buenvarón, amb qui té tres fills.

Segons expliquen fonts de la família Cendrós, David Madí ha encetat una tòrrida relació amb l’escriptora Maria de la Pau Janer, que l’any passat va enviudar, en traspassar el seu marit, el conegut psiquiatre Joan Corbella. David Madí ha abandonat el domicili conjugal i ha marxat a viure amb la seva nova parella.

Aquest trencament del seu matrimoni amb Sandra Buenvarón ha causat una gran commoció a la família Cendrós, que no se’n sap avenir. I encara més, en saber la identitat de la seva nova companya sentimental, que és motiu d’escàndol.

A més de la seva reconeguda trajectòria literària –va guanyar el premi Planeta l’any 2005-, Maria de la Pau Janer ha destacat per la seva desacomplexada sexualitat, expressada a través del programa Les mil i una nits, que va emetre Catalunya Ràdio. David Madí està entretingut en la seva nova vida.

(Visited 1.095 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quin gran disgust ha donat David Madí a la seva família?”

  1. David Madí no se divorció de su mujer por ese motivo, la relación con Maria de la Pau Janer es posterior. Es una cortina de humo orquestada por el mismo Madí para que no se hable de los verdaderos motivos y los medios habéis caido de cuatro patas…

    Respon

Feu un comentari