‘Hooligans’ i moderats es disputen el congrés de Junts

Junts x Cat celebrarà el seu congrés, provocat per la renúncia del secretari general, Jordi Sánchez, en dues fases. Primer, el 4 de juny es reuniran per escollir la nova direcció, amb una candidatura única que aglutina les sensibilitats més dures i les més negociadores encarnades en les figures de Laura Borràs i Jordi Turull.

Fonts de l’actual cúpula asseguren, però, que les diferències entre les diferents famílies no estan resoltes, i que el repartiment de càrrecs és un pas previ, abans de la batalla campal que tindran a la segona part del congrés, el 15 i 16 de juliol vinents. I és que alguns sectors es queixen que “el hooliganisme podria prendre el control” de les ponències estratègiques si la part més moderada de Junts no es fa valer i se centra només a tenir càrrecs. La pau interna sembla que haurà d’esperar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.