Demanen puny de ferro al PSC

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha imposat una oposició suau al Govern, que intenta ser útil, poc hostil. A més, les crides a col·laborar quan hi ha interessos comuns són constants. Això, que s’ha aplicat des del primer dia de legislatura, ha fet que alguns sectors del PSC s’estiguin cansant de veure com les rèpliques dures i les crítiques profundes al Govern arriben des d’altres partits.

És per això que alguns sectors i càrrecs intermedis han fet arribar a la cúpula del PSC el seu desig que el partit i Illa virin l’estratègia i facin una oposició més dura, un puny de ferro que ataqui el Govern al mínim error que tingui.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.