Borràs es marca com a objectiu eclipsar Turull

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, opta a ser també presidenta de Junts per Catalunya. Fent tàndem amb el candidat a secretari general, l’exconseller Jordi Turull, difícilment ningú podrà prendre-li aquesta ambició. De fet, ella pretenia apoderar-se del control absolut del partit, però no va aconseguir que Turull i els seus es retiressin i es va veure obligada a pactar una candidatura única, aconseguint més poder executiu per a ella que el que ostenta ara Carles Puigdemont a JxCat. Això, però, no ha acabat amb la seva aspiració de ser la líder natural i qui ho controli tot. Ara accepta el pacte amb Turull, però membres del seu equip diuen que vol eclipsar l’exconseller en poc temps perquè no pugui maniobrar gaire a dins de JxCat.

Sant Jordi va tenir al Parlament un avís per a Laura Borràs. La presidenta va regalar flors i llibres als treballadors, però ells, emprenyats com estan pel tracte que consideren que reben de part seva, els hi van retornar i de manera pública. Ara, setmanes després, alguns dels treballadors s’estan organitzant per muntar més boicots com aquest fins a aconseguir, diuen, “que la institució sigui digna dels que hi treballen”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.