Quin ‘indepe’ tracta d'”animal” un nou dirigent de l’ANC?

Ramón Cotarelo
Ramón Cotarelo

El politòleg madrileny Ramón Cotarelo, una de les veus de la línia dura independentista, ha carregat contra Joan Olivé, membre del nou secretariat de l’ANC, perquè havia tractat de feixista la regidora ultranacionalista de Ripoll Sílvia Orriols.

Olivé ha titllat reiteradament Orriols de feixista “pel fet que introdueixes el feixisme a Catalunya”, i Cotarelo ha considerat “al·lucinant” que sigui membre del secretariat de l’ANC. Segons el politòleg, “és més agressiu que els de Vox” i “amb això ja està clar que l’ANC continuarà sent l’eina dels partits, sobretot ERC, per assetjar els independentistes”.

Olivé sembla ser la sabata del peu de Cotarelo, a qui ha tractat d'”intoxicador” que “vomitava”, segons ell, “merda”. El nou membre de la cúpula de l’ANC, de fet, s’ha indignat perquè algú a Twitter havia associat l’anterior presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, “amb el concepte menjadora”, i n’ha culpat discursos com el de Cotarelo.

Olivé també s’ha mostrat crític amb el diputat de Junts Joan Canadell, a qui retreu un “comportament poc edificant (…) saltant amb massa presses, des de la Cambra de Comerç, vers la política (amb nòmina) i immediatament embrancar-se en aquesta merda de candidatura als JJOO 2030”.

(Visited 391 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari