Transició Ecològica invertirà 1’5 milions d’euros a les platges de Tarragona

El ministeri liderat per Teresa Ribera ha començat a regenerar la sorra del litoral de la Costa Daurada

Platja llarga de Roda de Berà desprès dels temporals (arxiu de l'Ajuntament)
Platja llarga de Roda de Berà desprès dels temporals (arxiu de l'Ajuntament).

1.530.000 euros és la xifra que invertirà el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic per a la millora de les platges dels municipis de la província de Tarragona. Es posarà sorra a espais de la Costa Daurada on els temporals dels darrers mesos han malmès les platges i, en alguns casos, fins i tot, les han fet desaparèixer.

El Ministeri liderat per Teresa Ribera ha afegit 1’3 milions d’euros a la partida anual de 230.000 euros que es destinava habitualment per obres d’emergències proposades pel Servei Provincial de Costes. S’ha regenerat la platja Llarga de Tarragona i la setmana vinent es treballarà a la del Miracle i a l’Arrabassada.

Durant les properes setmanes es millorarà l’estat de les platges de Segur de Calafell, el Francàs (El Vendrell), la part nord de la platja Llarga de Roda de Berà, la platja d’Altafulla, el sector llevant de la platja Llarga de Salou, la platja de Sant Pere de Cambrils, el tram entre la riera Peixerota i l’Estany Gelat de Mont-roig del Camp, les platges de l’Arenal i l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant, i les platges de l’Alguer i Pixavaques de l’Ametlla de Mar.

(Visited 112 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari