El cap dels Mossos defensa tenir programes com Pegasus

Estela reconeix que la policia catalana intervé comunicacions amb autorització judicial

Josep Maria Estela
Josep Maria Estela

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela, ha assegurat aquest divendres, en una entrevista concedida a TV3, que la policia necessita programes per intervenir les comunicacions. En concret, ha dit que “per descomptat” n’ha de tenir, i que si no és Pegasus, “un que s’hi assembli”.

El màxim responsable policial del cos ha explicat que els Mossos disposen d’un programa informàtic i d’un sistema per intervenir comunicacions, i que sempre que el fan servir és en el marc d’una investigació judicialitzada i comptant amb l’autorització judicial.

Sobre la possibilitat que els Mossos treballin amb Pegasus, ha respost que no disposen d’aquest programa, però que li agradaria tenir “el millor del mercat”, i s’ha mostrat partidari d’aconseguir la millor eina per intervenir comunicacions al preu més assequible.

D’altra banda, Estela ha dit durant la mateixa entrevista que ha lliurat al Departament d’Interior de la Generalitat un nou protocol sobre la intervenció d’agents dels Mossos en desnonaments, i que se’n coneixeran els detalls durant les pròximes setmanes. A més, ha anunciat que el nou decret d’organització de l’estructura dels Mossos s’haurà enllestit entre els mesos de juny i juliol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.