Nova vaga de taxistes amb l’objectiu de col·lapsar el centre de Barcelona

Protesten contra les VTC i ho fan amb una aturada de 10 a 14 hores i una marxa lenta a la capital catalana

Vaga taxis

Amb la idea de col·lapsar el centre de Barcelona, els taxistes han convocat demà una jornada de vaga de taxis per protestar contra les VTC. L’aturada l’han convocada la majoria de les organitzacions del sector, entre les quals hi ha Élite Taxi i l’STAC. Fan una crida a tots els taxis perquè s’hi sumin.

L’aturada es farà des de les 10 h i fins a les 14 h, i també hi haurà una marxa lenta que començarà a la Gran Via amb el carrer de Balmes i es dirigirà fins al Parlament de Catalunya.

A més i amb els mateixos horaris, els professionals del taxi realitzaran també aturades a totes les poblacions de Catalunya.

Tot fa pensar que serà una protesta amb un gran seguiment, perquè totes les associacions i entitats del taxi hi donen suport.

Es tracta d’un nou episodi de la guerra dels taxistes contra els cotxes de lloguer amb conductor, també coneguts com a VTC. Els taxistes reclamen a la Generalitat que l’esborrany del decret llei que regularà l’activitat dels vehicles VTC compleixi amb la llei estatal, que estableix una ràtio d’un VTC per cada 30 taxis al servei urbà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.